Andrei Caramitru: Noua nomenclatură- pensii speciale și politruci

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Andrei Caramitru scrie pe Facebook că avem o nou nomenclatură cei cu pensii speciale. Avem vreo 200.000 de actuali și foști bugetari în România care ne costă 16-20 miliarde RON pe an, spune Caramitru.

"NOUA NOMENCLATURA - PENSII SPECIALE ȘI POLITRUCI. AL 2lea APEL LA CURAJ

Avem vreo 200’000 de actuali și foști bugetari in România care ne costa 16-20 miliarde RON pe an. 4 miliarde de EUR. PE AN! Doua treimi din deficitul bugetului de stat. Si nici măcar nu muncesc sau fac ceva util. O “taxa” de 400 lei pe lună de la fiecare angajat din privat. In 2-3 ani am face toate autostrăzile, spitalele și școlile de care avem nevoie doar din banii ăștia.

Unde se duc banii acum:
- 8 miliarde RON pe pensii speciale pentru 148’000 de oameni
- Cel putin jumătate din cei cu pensii speciale continua sa lucreze la stat. Cine știe ce fac, multi nu mare lucru. Cu un salariu de 5000 RON pe luna in medie. Încă 4 miliarde RON
- Amantele, rudele, șoferii, consilierii si directorii numiți politic. Vreo 50-100’000. Sinecuri - marea majoritate nici nu merg la munca - lucrează pentru partid și rețelele infracționale. Dar câștiga bine - mult peste 6000 RON/ luna in medie. Cost : 4-8 miliarde RON.

Și nici nu am inclus aici “indemnizația de hrană” pentru toți bugetarii, oricât de bine plătiți ar fi, care ne mai costa aproape 3 miliarde RON pe an.

Asta e noua nomenclatura. De asta ne prăbușim economic. Am mai făcut un apel la curaj către celelalte partide acum peste o săptămâna. Noi, USR, ne-am asumat tăierea pensiilor speciale și eliminarea sinecurilor și politrucilor din administrație. Am și depus legi in acest sens. Va asumați și voi public ca eliminam cancerul asta? Haideti ca se poate !!!! Un pic de curaj. Nu mai faceți campanie doar cu baloane și cu afișe - veniți cu măsuri clare și curajoase !", a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel