Andrei Caramitru acuză Guvernul: "Nu ați făcut nimic. Nemernicilor"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Andrei Caramitru acuză Guvernul că nu a făcut nimic în ceea ce privește "autostrada Moldova". De asemenea, acesta spune că dacă politicienii semnează "o hârtie" asta nu înseamnă că este suficient pentru ca obiectivul să fie realizat. 

"Impotentul stat român

Știm toți situația autostrăzilor. Și presiunea societații civile pentru autostrada Moldova. Parlamentul chiar a votat o lege prin care "obligă" guvernul să o înceapă. Acum, mai nou, a fost declarată prioritate la nivel de CSAT.

Degeaba. Pentru că politicienii de la noi gândesc ca dacă semnează o hârtie e suficient. Atâta ii duce mintea.

Ca sa o deblochezi, trebuie sa te ducă capul să înțelegi măcar problema. Să faci naibii o data un studiu geodezic. Sa faci niște legi și in special proceduri care obligă pe toți cei care blochează birocratic sa se miște ca dacă nu o să aibă probleme mari (de la licitații amânate ani de zile și prost făcute, la avize de mediu care durează ani, la diverse avize de la primarii de sate pana la preluarea terenurilor pentru construcție).

Trebuie doar sa te ducă capul și sa lucrezi. Sa intri in detalii și sa rezolvi blocajele. Să îi sperii pe ticăloșii care blochează totul.

O lege și un CSAT ii apara doar pe câțiva de sus care după o sa zică "am făcut tot ce am putut". Nu - nu ați făcut nimic. Nemernicilor", a scris Andrei Caramitru pe pagina de Facebook. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel