Ana Birchall ironizează judecătorii PSD-iști din CCR: „Așa ceva…”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, a ironizat, astăzi, poziția pe care au avut-o judecătorii numiți de PSD în CCR care au încercat să forțeze adoptarea unei decizii a Curții prin care miniștrilor să li se interzică să critice legile în vigoare.

„Așa ceva.... cu cât recitesc "opinia separată" a lui Dorneanu, Stan, Deliorga și Enache, cu atât mă minunez!
Judecați și voi și vă minunați cât de înfierată sunt pentru că mi-am permis să critic, argumentat și constituțional de altfel, Secția Specială a lui Florea!

P.S.1 Adică dacă de-alde Iordache reușeau, de exemplu, să adopte în Parlament o lege prin care dezincriminau o infracțiune, eu ca ministru al Justiției "trebuia să o apăr" pentru că, nu-i așa, "este de datoria mea să o apăr pentru că nu am voie să o contest", conform acestei opinii separate! ????

P.S.2 Mai mult, cei patru mă acuză că, "prin declarațiile sale privind Secția Specială, Ana Birchall a perturbat judecătorii, aceștia devenind confuzi când vine vorba de funcționarea Secției speciale".

Cum oare voi fi perturbat eu activitatea judecătorilor (sigur că o așa argumentație îi insultă în primul rând pe judecători, dar ce mai contează asta pentru acești 4 domni) și cum i-am adus oare în starea de a fi "confuzi", numai acești 4 judecători de la CCR pot ști! ???? Ar fi comic, dacă nu ar fi tragic! Să scrii așa opinie separată e lucru mare, zău așa!

P.S.3 Rămân la parerea mea că avem nevoie, urgent, urgent de o revizuire a Constituției!”, a scris Birchall pe pagina de Facebook.

Judecătorii CCR numiți de PSD (Valer Dorneanu, Cristian Deliorga, Marian Enache și Gheorghe Stan) susțin că Ana Birchall a încălcat Constituția când a contestat Secția specială de anchetare a magistraților și ca un demnitar nu are dreptul să critice o lege în vigoare, anunță Europa Liberă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel