Ana Birchall, despre Viorica Dăncilă: „Unele persoane nu au pic de rușine și să tacă!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, a reacționat astăzi după ce Viorica Dăncilă l-a atacat pe premierul Ludovic Orban susținând faptul că nu a pregătit „din timp România pentru pandemie”.

Birchall susține că dacă fostul premier „are chef de vorbă” să spună „câteva vorbe despre Fondul de Rezervă pe care l-a lăsat cu fenomenala sumă de 0 Ron”.

„Unele persoane nu au pic de rusine si sa taca, mai ales in aceasta perioada! Asa cum am mai spus, daca tot are chef de vorba doamna Dancila poate ne spune si cateva vorbe despre Fondul de Rezerva pe care l-a lasat cu fenomenala suma de 0 Ron pentru ca l-a cheltuit fiind preocupata mai mult de propria campanie electorala si nu de proiectele strategice ale acestei tari! #faraipocrizieinpolitica”, a scris Ana Birchall pe pagina de Facebook.

 

Viorica Dăncilă: „Ce măsuri ați luat ca premier?”

 

Reacția fostului ministru al Justiției vine după ce Dăncilă cere socoteală pe Facebook lui Ludovic Orban: „Ce măsuri ați luat ca premier? Cum ați tratat solicitarea din luna ianuarie a Institutului Matei Balș pentru procurarea de materiale și echipamente necesare în combaterea coronavirusului? Sau nu vi s-a părut urgentă?”

„Domnule Orban, degeaba atacați, degeaba vă justificați.

Cu nici două săptămâni în urmă, preocuparea dumneavoastră era declanșarea anticipatelor. Adică inventarea unei crize, nu pregătirea României pentru criza reală.

Vă reamintesc că sunteți premier de patru luni și jumătate, iar la sfârșitul lunii ianuarie OMS a transmis tuturor țărilor lumii să acționeze imediat, luând toate măsurile pentru a lupta împotriva noului coronavirus. Ce măsuri ați luat ca premier? Cum ați tratat solicitarea din luna ianuarie a Institutului Matei Balș pentru procurarea de materiale și echipamente necesare în combaterea coronavirusului? Sau nu vi s-a părut urgentă?

Aveați obligația, domnule Orban, să pregătiți din timp România pentru pandemie. N-ați făcut-o, iar acum recurgeți la atacuri politice, în loc să vă concentrați pe gestionarea situației tot mai grave din țară. Aveți responsabilitatea, domnule Orban, deci guvernați”, a scris ieri seară Viorica Dăncilă pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel