Amestecă pastă de dinți și bicarbonat de sodiu și pune totul într-o pungă: Trucul care te scapă de multe probleme ale toaletei, în doar 7 minute

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Amestecă pastă de dinți și bicarbonat de sodiu și pune totul într-o pungă: Trucul care te scapă de multe probleme ale toaletei, în doar 7 minute
Amestecă pastă de dinți și bicarbonat de sodiu și pune totul într-o pungă: Trucul care te scapă de multe probleme ale toaletei, în doar 7 minute

Doar 7 minute și toaleta dumneavoastră este curată, dezinfectată și miroase proaspăt. 

Nu este ușor să găsești un dezinfectant și un parfum bun pentru toaletă.

Vorbim despre un remediu simplu de casă, bun la dezinfecție și bun pentru parfum.

Vei avea nevoie de detergent praf pentru spălat (de preferință de spălat manual), bicarbonat de sodiu și o pastă de dinți cu aromă de mentă.

Se amestecă ingredientele în proporții egale, de exemplu câte o lingură din fiecare.

Amestecă pastă de dinți și bicarbonat de sodiu și pune totul într-o pungă

 

Se amestecă bine până când amestecul devine lipicios și omogen, se pune amestecul rezultat într-o pungă de plastic simplă și se leagă bine.

Apoi, faceți aproximativ 20 de găuri în pungă cu un ac. Lichidul este gata și poate fi plasat în rezervorul de scurgere.

 

Un alt truc, cu care au venit gospodinele japoneze le poate fi util celor care se străduiesc să mențină o curățenie impecabilă în bucătărie. Tot ce aveți nevoie este pastă de dinți, tăvi pentru cuburi de gheață și un congelator. 

Trucul care te scapă de multe probleme

 

Cu toții știm și înțelegem că pasta de dinți este esențială și extrem de utilă, precum și principiile de acțiune și utilizare a acesteia. Dar există un mod neconvențional de utilizare a acestui produs, și nu în scopul pentru care a fost conceput. Dar rezultatul final este la fel de necesar ca și spălatul pe dinți.

După cum v-ați putea aștepta, "toate lucrurile ingenioase sunt simple". Japonezii au fost cei care au fost pionieri în acest domeniu.

Așadar, ce să luați și ce să faceți: Pentru acest truc japonez veți avea nevoie de absolut orice fel de pastă de dinți, ieftină sau scumpă - nu contează, forme standard pentru gheață, care sunt incluse la toate modelele de frigidere, dar pot fi și achiziționate. Și spațiu liber în congelator.

 

Pune pasta de dinți la congelator

 

Nu este necesar să umpleți toate celulele cu pastă. Va fi suficient pentru a o stoarce din tub în una sau două celule. Forma se pune apoi în congelator până când pasta este complet înghețată. De obicei, durează aproximativ cinci ore.

Iată un lucru de care trebuie să fiți conștienți și de care trebuie să țineți cont: Dacă luați acest cub cu mâinile calde, se va topi foarte repede, de aceea este necesară o înghețare maximă.

Acum, mai multe detalii despre trucul în sine: Deja după ce cuburile cu pasta de dinți au stat în frigider și au înghețat complet în matriță, cubul trebuie scos. Nu se desprinde întotdeauna cu ușurință, dar nu este nevoie să o scoți cu forța.

Se ia o un vas sau o farfurie, se întoarce cu susul în jos și se toarnă apă, întotdeauna fierbinte, deasupra. După câteva secunde, acesta va cădea singur din celulă. Apoi, luați un cub de pastă în mâini și începeți să îl frecați pe o planșetă de lemn. Nu este nevoie să faceți niciun efort aici. Procesul este foarte simplu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel