Amestecă bicarbonat de sodiu, zahăr și zeamă de lămâie: Secretul care te va face să strălucești a fost aflat

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Amestecă bicarbonat de sodiu, zahăr și zeamă de lămâie: Secretul care te va face să strălucești a fost aflat
Amestecă bicarbonat de sodiu, zahăr și zeamă de lămâie: Secretul care te va face să strălucești a fost aflat

Când spunem "vitamina C", o asociem instant cu "lămâie". Deși s-a dovedit a nu fi cel mai ascorbic fruct, beneficiile sale pentru sănătate în general și pentru piele în special sunt incontestabile. Iată o rețetă simplă, dar eficientă, pentru a combate una dintre cele mai întâlnite probleme ale tenului: punctele negre.

Punctele negre de pe față sunt o problemă obișnuită cu care ne confruntăm cu toții, mai ales cu punctele negre pe și în jurul nasului. Deși curățarea mecanică ajută la scăderea într-o oarecare măsură a punctelor negre, rezultatele nu sunt foarte satisfăcătoare.

Iată câteva remediii rapid și foarte eficiente, de făcut la domiciliu, pentru a vă ajuta să îndepărtați punctele negre de pe față.

Cel mai simplu remediu este lămâia în miere. Luați o jumătate de lămâie din frigider (o puteți folosi de mai multe ori) și ungeți-o cu miere. Apoi șterge-ți fața cu această lămâie în miere, acordând o atenție deosebită zonelor în care se acumulează punctele negre. Amestecul de suc de lămâie și miere poate fi lăsat pe față timp de câteva minute (aproximativ 5 minute) și apoi clătit cu apă rece, ceea ce va ajuta la micșorarea porilor. Mierea și lămâia sunt remedii naturale foarte puternice, iar rezultatul acțiunii lor poate fi observat imediat după procedură - porii se vor micșora vizibil, iar după câteva ședințe ar trebui să dispară și punctele negre.

Te-ar putea interesa și: Puneți într-o sticlă o jumătate de cană de bicarbonat de sodiu și apă. Acest truc vă va face viața mai ușoară!

O altă metodă simplă este de a stoarce suc de lămâie și de a-l dilua cu apă fiartă. Remediul rezultat trebuie frecat intensiv pe față de mai multe ori pe zi, de preferință seara, după o baie de aburi. Rezultatele vor fi vizibile într-o săptămână.

 

Mască cu lămâie și Bicarbonat de sodiu

 

Se pare că bicarbonatul de sodiu cu lămâia se completează perfect atunci când vine vorba de combaterea petelor negre. Pentru a pregăti o mască din aceste componente va avea nevoie de: bicarbonat de sodiu și zahăr în cantitate de 2 linguri fiecare. După ce substabnțele uscate s-au mixat bine, rezultatul trebuie amestecat cu ¼ cană de suc de lămâie. Produsul rezultat se aplică pe față cu mișcări de masaj, se lasă timp de 10 minute și apoi se spală cu apă caldă.

 

Mască cu lămâie pentru punctele negre

Rezultatul: curățare în profunzime, netezirea tonusului și a texturii pielii, strângerea porilor, eliminarea semnelor de acnee.


Ingrediente:


- o jumătate de lămâie

-1 lingură  de argilă cosmetică;

- 1 lingură de miere.


Stoarceți sucul de la o jumătate de lămâie; Se amestecă bine ingredientele până la omogenizare.

După ce ai demachiat tenul, aburiți ușor pielea, de exemplu, punând un prosop fierbinte pe față; Aplicați masca într-un strat uniform, evitând zona din jurul buzelor și a ochilor; Țineți-l timp de 30 de minute; Clătiți ușor cu apă călduță și un burete moale.

Opinia editorului. Astfel de experimente sunt pline de riscul de uscare a pielii și chiar de arsuri, în ciuda ingredientelor aparent clare și utile. Este important să se mențină proporțiile corecte. În plus, argila, și nu lămâia, este cea care curăță porii. Vă recomandăm și alte remedii împotriva petelor negre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel