Amenințare reală pentru românii din Marea Britanie!

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Avertismentul vine din partea şefului MI5. Marea Britanie este vulnerabilă atacurilor teroriste ISIS.

Şeful MI5, Andrew Parker, a lansat un avertisment fără precedent. Toţi locuitorii din Marea Britanie, inclusiv străinii, sunt vizaţi de ISIS.

 

 

Organizaţia teroristă planifică acum cele mai sângeroase atentate care au fost produse vreodată în regat. Potrivit Daily Mail, Parker a declarat că pentru prima dată în cei 32 de ani de carieră nu s-a simţiţ vreodată mai vulnerabil în faţa unor terorişti.

 

Mai mult, Parker a oferit şi detalii în acest sens.

 

De exemplu, pentru a comunica cu militanţii organizaţiei, liderii ISIS folosesc acum cele mai moderne mijloace de comunicare electronică, iar MI5, agenţia care se ocupă de asigurarea securităţii pe teritoriul Marii Britanii nu mai are în momentul de faţă cadrul legislativ necesar pentru a intercepta aceste mesaje.

 

În acest sens şeful MI5 a cerut şi sprijinul operatorilor de internet din Marea Britanie care au în viziunea sa o "responsabilitate etică" pentru a ajuta serviciile de securitate în combaterea terorismului. Ultimul atentat terorist care s-a produs în Marea Britanie a avut loc în anul 2005, atunci când patru islamiști britanici au ucis 52 de persoane.

 

 

ISIS este cunoscută pentru actele criminale de o cruzime ieșită din comun. Execuțiile sunt mereu filmate și postate pe internet.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel