Ameninţare cu bombă la sediul Libertatea şi Gazeta Sporturilor

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Emisiunea GSP LIVE a fost întreruptă, în această seară, din cauza unei ameninţări cu bomba care a fost făcută la sediul Antena Group, companie care se află în aceeaşi clădire de birouri cu redacţiile Gazeta Sporturilor şi Libertatea.

Alarma s-a dat în jurul orei 21.00, când în studioul Libertatea și GSP se desfășura analiza meciului CFR Cluj – FCSB. Invitat la emisiunea lui Costin Ștucan, jurnalistul sportiv Mihai Mironica nu a fost lăsat să intre în sediu.

Ulterior, toți angajații au fost evacuați din clădire, iar jurnaliștii GSP au fost nevoiți să comenteze meciul afară.

„Suntem în fața redacției la o ediție mai mult decât specială, fiindcă e o alertă cu bombă la vecinii de la Antena 1, dar discutăm în continuare fiindcă nimic nu ne poate opri să vorbim despre meci", a explicat Costin Ștucan, potrivit România TV.

Politia si trupele antitero au cercetat zona şi după ce s-au asigurat că este vorba despre o alarmă falsă, le-au permis angajaţilor să îşi reia activitatea.

„Ne-au ţinut mult afară. Au venit echipele speciale care tratează astfel de incidente, trupele antitero şi cei care pot evalua eventualele obiecte suspecte”, a transmis Mihai Mironică.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel