Ambasadorul Marii Britanii, mesaj de Ziua Naţională: „Sper că avantajele pe care le-aţi dobândit să fie continuate”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Ambasadorul Marii Britanii, Andrew Noble, a afirmat duminică, într-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Naţionale, că ţara noastră nu mai este la fel "în nicio măsură" comparativ cu România socialistă şi a exprimat speranţa că avantajele şi progresul obţinut să fie continue şi în viitor.

„Mă bucur să am această ocazie să vă felicit pentru sărbătoarea Zilei Naţionale a României. Decembrie este o perioadă în care celebrăm şi alte aniversări. A 30-a aniversare a libertăţii române care a fost câştigată cu mult sânge şi cu multe eforturi în 1989. Pentru mine, decembrie în România este şi o celebrare pentru că eu am sosit pentru prima oară în decembrie 1983 şi mă gândesc la cum s-a schimbat România în această perioadă.

Pentru că ţara în care locuiesc acum nu este la fel în nicio măsură comparativ cu România socialistă. Mă bucur foarte mult să văd cum s-a schimbat această ţară, pentru majoritatea populaţiei doar în bine. Şi sper că avantajele pe care le-aţi dobândit şi progresul pe care l-aţi făcut să fie continuate şi în viitor. Românilor, la mulţi ani de 1 Decembrie”, a afirmat Noble, într-un mesaj postat pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel