Ambasadorul Iranului, convocat la MAE în legătură cu iranianul care a murit vineri la Bucureşti

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
sediul_mae
sediul_mae

Ambasadorul Republicii Islamice Iran în România, Morteza Aboutalebi, a fost convocat luni la sediul Ministerului de Externe pentru a discuta despre cazul cetățeanului iranian Gholam Reza Mansouri, care a murit vineri în București.

 

Cu acest prilej, MAE a transmis șefului misiunii diplomatice iraniene la București că speța cetățeanului iranian face obiectul unei anchete în desfășurare, urmând ca rezultatul acesteia să fie comunicat părții iraniene pe canale oficiale, imediat după finalizare, transmite Ministerul Afacerilor Externe într-un comunicat.

„În acest context, MAE român a exprimat surprinderea față de comunicatul de presă emis de MAE iranian la 21 iunie a.c. (duminică, n.r.), precum și față de declarațiile unor oficiali de la Teheran cu privire la elemente care fac obiectul anchetei în curs menționate”, se mai menționează în comunicat.

 

Citeşte şi: Un MAGISTRAT a căzut în gol la un hotel din Bucureşti. Nu a lăsat niciun bilet de adio. Ce ipoteză au anchetatorii

Totodată, MAE a evidențiat deschiderea constantă a autorităților române de a răspunde solicitărilor autorităților iraniene cu privire la cazul cetățeanului iranian amintit anterior.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel