Amănuntul care ARUNCĂ ÎN AER ancheta în cazul FETEI RĂPITE și duse la CARACAL: Victima și făptuitorul ar fi COLABORAT în ITALIA

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat în vârstă de 25 de ani şi altul de 49 de ani sunt acuzați că au răpit o tânără de 26 de ani și au încercat să o ducă la Caracal. Fata și tânărul de 26 de ani ar fi avut o relație.

Un bărbat în vârstă de 25 de ani şi altul de 49 de ani, ar fi urcat cu forţa într-o maşină o tânără pe care au transportat-o apoi spre Caracal. Evenimentele s-au petrecut luni la Corabia, în județul Olt. 

Fratele femeii urcată cu forţa în maşină a sesizat poliţia apelând numărul 112, iar poliţiştii au început imediat verificări şi autoturismul în care se afla tânăra şi cei doi bărbaţi a fost depistat în Caracal. „Aceștia au fost reţinuţi pentru lipsire de libertate şi lovire sau alte violenţe", potrivit IPJ Olt.

Citește și: Un nou CAZ de RĂPIRE în Olt. Tânără luată de pe stradă și dusă în Caracal de doi bărbați

Cei doi bărbaţi, tată şi fiu, care au răpit de pe o stradă din Corabia o tânără de 26 ani şi care au fost arestaţi pentru 30 de zile au un trecut nu tocmai curat. Amandoi sunt acuzaţi de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire şi alte violenţe. Ei au luat de pe stradă fata şi au urcat-o cu forţa într-o maşină, folosind ameninţări. Tânăra a fost chiar muşcată de faţă şi lovită cu portiera maşinii peste picioare, bărbaţii reuşind să plece cu maşina spre Caracal, unde au şi fost depistaţi de poliţişti, în urma apelului tatălui fetei la 112.

Atât familia tinerei, cât și cea a răpitorilor de ocazie, locuiau în același cartier din Corabia de puțin timp.Potrivit unor surse, citate de Adevărul.ro, tânăra de 26 ani ar fi avut în trecut o relaţie de concubinaj cu băiatul de 25 ani, căreia a hotărât să-i pună capăt. Băiatul nu s-a resemnat, aşa că a supus familia fetei ameninţărilor, în cele din urmă recurgând la răpire.

La mijloc ar fi, însă, cu totul altceva decât o relaţie amoroasă între cei doi, existând suspiciuni că în străinătate victima şi agresorul ar fi „lucrat“ împreună, practicând prostituţia, respectiv proxenetismul, dar şi diverse metode de extorcare. În prezent, însă, fata nu ar mai fi fost de acord să colaboreze cu agresorul şi s-a ajuns la situaţia care i-a condus pe cei doi bărbaţi după gratii.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel