"Am numai 16 lei, mă duceți cu copilul la Urgențe?". Reacție de aur a unui taximetrist din Cluj la rugămintea unei mame

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

Un taximetrist cu suflet mare îi impresionează pe români. Ce a făcut bărbatul când o clientă i-a scris că nu are suficienți bani pentru o cursă. 

O mamă s-a adresat unui șofer de taxi pentru a ajunge cât mai rapid, alături de copilul ei, la Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj. În ciuda faptului că nu avea decât 16 lei asupra ei, ea a explicat situația și s-a încredințat că va găsi o soluție pentru a plăti călătoria.

Întâmplarea a avut loc la Cluj și a fost relatată de un internaut pe un grup de Facebook.

„Respect! Gest lăudabil făcut de un taximetrist din Cluj. O mamă avea nevoie de un transport până la UPU Cluj, dar avea doar 16 RON în buzunar, cursa probabil valorând mult mai mult. Șoferul de taxi a refuzat banii și a transportat gratis mămica până la destinație.

Ne bucură enorm că altruismul și omenia care caracteriza acest neam nu este pe cale de dispariție. Cu astfel de oameni, România mai are o șansă”, a scris un șofer pe grup de Facebook, potrivit publicației locale Știri de Cluj.

"Credeți că-mi ajung banii?"

 

Internautul a postat întreaga discuție dintre femeie disperată și taximetristul alturist.

"Bună ziua, am 16 lei toți banii și trebuie să ajung cu băiatul la Urgență. Credeți că-mi ajung banii?”, a scris femeia.

Taximetristul care a primit mesajul a răspuns rapid și cu generozitate. Având un suflet mare și fiind conștient de situația mamei, el i-a comunicat că nu este nevoie de plata sumei pentru călătoria solicitată.

"Sărut mâna, nu e nevoie de bani. Așteptați două minute, vă rog, că ajung imediat", a scris taximetristul.

La scurt timp, el a ajuns la adresa femeii și a dus-o împreună cu copilul ei la Unitatea de Primiri Urgențe Cluj.

Înțelegând situația dificilă prin care trecea mama, șoferul de taxi a refuzat orice plată, chiar dacă aceasta își dorea să-și arate recunoștința pentru generozitatea lui.

Deși acest tip de bunătate este din ce în ce mai rar întâlnit, există încă oameni care sunt dispuși să ajute din pura generozitate și bunătate, fără a aștepta o recompensă în schimb.

taximetrist-mama-cluj

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel