Alina Gorghiu: Examen la materia “demontarea șarlataniilor" PSD

StiriDiaspora Team / 19 iul 2019, 22:04 Salveaza PDF Comentarii

Senatorul liberal Alina Gorghiu scrie că Ministerul Finanțelor promovează ideea de impozitare a pensiilor pentru a atrage opinia publică într-o dezbatere falsă, prin care să se ajungă unde vrea PSD - nemulțumirea populară să fie canalizată pe pensiile magistraților. Deci se urmărește în continuare strategia din epoca Dragnea. 

"Examen la materia “demontarea șarlataniilor PSD”. ????

Întrebare. De ce promovează Ministerul Finanțelor o idee de impozitare a pensiilor de serviciu și a pensiilor de asigurări sociale de stat, știind bine că aproape sigur se va ajunge la încălcarea Constituției dacă va fi promovat un astfel de act normativ? ???? Iar apoi, chiar dacă măsura va fi implementată, veniturile aduse nici vorbă să acopere găurile din buget pe unde a început să intre apa... (Nu vă mai întrebați unde este studiul de impact, evident că lipsește! Tocmai ca să nu se vadă mai bine cum stă treaba cu cele de mai sus).

Răspunsul corect. Pentru a atrage opinia publică într-o dezbatere falsă, prin care să se ajungă unde vrea PSD - nemulțumirea populară să fie canalizată fix pe pensiile magistraților. Deci se urmărește în continuare strategia din epoca Dragnea. ????

Dacă asta nu e presiune propagandistică pe sistemul de justiție, nu știu ce ar putea fi mai mult. Alegi un subiect delicat și îl prezinți oamenilor cât de exagerat poți, ca să generezi o imagine falsă asupra magistraților, exact așa cum convine partidului de guvernământ...????

Nu este nevoie ca eu sa iau apărarea magistraților. O pot face singuri, chiar bine argumentat. Am văzut că unii au ieșit deja cu declarații. Poate că și CSM va avea ceva de spus, cine știe. ???? Dar noi, cei din afara sistemului de justiție, haideți să nu plecăm după fenta asta a PSD!

PS. Notăm și dovada nr. 100 de mii despre caracterul PSD... Abia dacă e anul de când încerca majoritatea parlamentară să ducă spre pensie o mare parte a magistraților, le promitea marea cu sarea numai să iasă din sistem. Efectul ar fi fost diminuarea drastică a eficienței justiției, noroc că i-au tras de mânecă GRECO și Comisia de la Veneția, altfel cine știe câți ar fi căzut în cursă și ar fi folosit prevederile care ușurau pensionarea pe care dorea majoritatea să le introducă în lege. Și acum venea Ministerul Finanțelor cu măsuri de austeritate să le aplice supra-impozitele pe pensii... Ce cuplu de atacanți are PSD – Iordache & Teodorovici !!!"

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy