Alina Gorghiu: "Noi nu suntem penibili ca cei din PSD"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, pentru RFI, chestionată de ce liberalii nu vor vota moțiunea de cenzură, în scopul declanșării alegerilor anticipate, că nu sunt „la fel de penibili ca cei din PSD" ca să își „pice propriul Cabinet". Ea a mai zis că orice scenariu e în defavoarea PSD. 

"Exclus, nu poți să-ți bați joc de votul pe care ți l-au dat românii și nici de propriul Guvern. Nu suntem la fel de penibili ca cei din PSD, să ne picăm propriul Cabinet, ăsta este atributul care stă la îndemâna PSD și a celorlalți, care vor să voteze o eventuală moțiune de cenzură", a declarat senatorul PNL Alina Gorghiu, luni, la RFI, întrebată de ce nu vor vota liberalii moțiunea de cenzură, în scopul declanșării alegerilor anticipate.

Alina Gorghiu consideră că moțiunea nu ar fi o problemă, fiindcă „orice scenariu" este în defavoarea social-democraților.

„Teoretic, n-ar trebui să fie o problemă moțiunea de cenzură pe care PSD a anunțat-o. În orice scenariu, acest demers presupune un singur perdant și anume PSD", a adăugat ea, potrivit Mediafax.

Conducerea interimară a PSD s-a reunit, luni, într-o ședință pentru a discuta despre moțiunea de cenzură pe care urmează să o depună pentru a demite Guvernul Orban. Ședința a început la ora 9:00, la sediul din Kiseleff.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel