Alexandru Cumpănaşu, la Parchetul General: "Am suficiente INFORMAŢII. Nu mă las dus pe piste FALSE"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, s-a prezentat, marți, la sediul Parchetului General pentru a depune o plângere prin care cere audierea politicienilor din Olt, care ar deține informații cu privire la infracțiuni de crimă organizată și trafic de persoane în acel județ.

„Am hotărât să vin cu o adăugare. Solicit prin această plângere, o adăugare la plângerea penală, audierea tuturor parlamentarilor de Olt cu privire la rețelele de crimă organizată din Olt, cu privire la orice informație pe care aceștia o dețin în acest moment cu privire la rețele de crimă organizată și trafic de persoane, trafic de organe pe care le au - informații pe care cu asiguranță ar trebui să le aibă. Dacă ele există, dacă nu cumva suntem toți nebuni și totul este frumos și nu s-a întâmplat nimic în România”, a declarat Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei și președinte al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României.

Citeşte şi: Avocatul familiei Melencu, IPOTEZĂ-ŞOC: "Dincă este SFĂTUIT. Are o TEHNICĂ bine stabilită"

Cumpănașu a mai spus că plângerea, care este depusă la Parchet în atenția procurorului general, vine după ce a primit numeroase informații cu privire la o presupusă rețea de crimă organizată din Olt.

„Am sortat din informații, am încercat să nu mă las dus pe piste false, dar am suficiente informații să cred că membri ai Parlamentului din județul Olt, politicieni, primari dețin informații cu privire la rețele infracționale, fiind vorba și în cazul Alexandrie și al altor fete, de rețele bine organizate și nu de criminali în serie”, a mai spus acesta, citat de Mediafax.

Citeşte şi: Prietenie între poliţişti şi interlopi. FIFOR: "Nu ştiu la ce vă REFERIŢI"

Tăcerea politicienilor din această perioadă este un semn clar fie de complicitate, fie un semn de a se delimita de rețele, mai consideră Cumpănașu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel