Alexandru Cumpănașu spune că-și face partid, "dacă va fi nevoie"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Alexandru Cumpănaşu a spus, luni seara, într-o intervenție Live pe Facebook, că dacă va fi nevoie, va înființa un nou partid politic. 

Alexandru Cumpănașu a fost întrebat de mai mulți internauți dacă se gândește să înființeze un nou partid. El a declarat că, de principiu, nu e nevoie de mai multe partide în România, însă nu exclude această variantă.

"Dacă va fi nevoie de înfiinţarea unui nou partid, voi face. Dumneavoastră să spuneţi dacă apreciaţi că este nevoie să înfiinţăm o nouă forţă politică în România şi vom lua o decizie. Nu ştiu, poate peste o lună, două, trei.

"Mulţi oameni din ţară mi-au spus că avem nevoie şi de o nouă forţă politică, nu doar de un preşedinte. Avem nevoie de un partid care să fie bazat pe oameni şi să crească de jos în sus, de la bază, de la oameni simpli. Mi-este foarte greu să-mi dau seama. Până când nu voi avea un feed-back corect mi-e greu să mă pronunţ pentru că prea multe partide pot să ducă la o inflaţie de democraţie. Poate un nou partid ar putea să facă şi altceva, să dea o majoritate în Parlament care să construiască o guvernare mai eficientă", a spus declarat Cumpănaşu.

Amintim că unchiul Alexandrei Măceșanu și-a anunțat intenția de a candida la alegerile prezidențiale, fiind în această perioadă într-o perioadă de strângere de semnături.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel