Alexandru Cumpănașu, REACȚIE după DEMISIA șefului STS: „A demisionat la presiunea publică, la presiunea populației”

Alexandru Cumpănaşu, preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României şi unchi al Alexandrei, a declarat că Ionel-Sorinel Vasilica, director al STS, a demisionat „datorită dumneavoastră, datorită nouă, nu a demisionat pentru că vrea să apere nu știu ce reputație a STS”.

„A demisionat datorită dumneavoastră, datorită nouă, nu a demisionat pentru că vrea să apere nu știu ce reputație a STS. (...) Nu este o paradă, pentru că nu mă voi lăsa aici.

Mă bucur că a făcut-o, pentru că Parchetul în acest moment poate să facă o cercetare mult mai corectă, mult mai normală a modului în care au acționat acești oameni. Cât timp acest om era în funcție, era foarte greu ca această anchetă să fie una independentă.

N-am nici cel mai mic dubiu că acest individ și-a dat demisia la presiunea publică, la presiunea populației. Este o revoltă uriașă pe care o simt. N-a avut nicio mustrare de conștiință acest individ. Dacă avea mustrare de conștiință, își intrerupea concediul și venea să dea explicații din prima zi”, a spus Cumpănașu.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

18 oct 2019, 20:08 in Știri
Horoscop, 19 octombrie 2019

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.27