Alexandru Cumpănașu, PLÂNGERI la Parchetul General. Dincă ar fi avut prieteni din lumea justiției și din lumea politică

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Familia Alexandrei continuă demersurile pentru a afla adevărul despre dispariția ei. Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, depune astăzi la Parchetul General mai multe documente care ar arăta legăturile de la nivel înalt, pe care Gheorghe Dincă le-ar fi avut cu persoane influente din Caracal.

„Am venit să depus în scris tot ceea ce am transmis până acum către Parchet și Ministerul de Interne", a declarat Alexandru Cumpănașu.

Unchiul Alexandrei a vorbit și de martori importanți din anchetă, dar și de faptul că Gheorghe Dincă se lăuda cu anturajul pe care îl avea.

„Gheorghe Dincă s-a simțit în siguranță în toți acești ani, pentru că avea acest cerc de apropiați, care erau influenți la nivel local și nu numai".

Alexandru Cumpănașu a spus că din informațiile unui martor care i-a trimis o mărturie, Dincă se cunoaște cu oamenii influenți din Caracal de cel puțin 20 de ani.

„Martorul vorbește despre declarații pe care Gheorghe Dincă le avea . Este un martor incredibi, deși am dreptul la rezervă. O să-l cunoașteți la un moment dat. Este o persoană destul de cunoscută, este o persoană cu cel puțin o experiență de 30 de ani în presă și cunoaște anturajul lui Dincă de 45 de ani", a spus Alexandru Cumpănașu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel