Alexandra Lăncrănjan, proces cu Liviu Dragnea. Procurorul din dosarul Tel Drum aşteaptă decizia

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Nicio zi fără procese pentru Liviu Dragnea. Încarcerat la penitenciarul Rahova, fostul lider social democrat așteaptă astăzi o hotărâre a Curții de Apel într-un proces care îl vizează pe procurorul care instrumentează dosarul Tel Drum.

Dragnea îl acuză că a încălcat statutul magistratului în instrumentarea cazului său, însă până acum nu a avut câștig de cauză. Concret, Liviu Dragnea o acuză pe Alexandra Lăncrănjan că l-a anchetat pentru abuz în serviciu deşi fapta ar fi fost prescrisă şi că ar fi furnizat presei documente din dosar.

Citește și Liviu Dragnea, în fața judecătorilor: „Stau de 8 luni în închisoare nevinovat!"

El a făcut plângere contra magistratului, dar inspectorii Inspecţiei Judiciare au au ajuns la concluzia că nu există indicii privind săvârșirea unei abateri disciplinare, prin urmare a fost dată soluția de clasare. Dragnea a contestat la Curtea de Apel Bucureşti această soluţie, informează Digi 24. Decizia pe care ar putea-o da azi Curtea de Apel Bucureşti poate fi contestată la instanţa supremă.

Citește și Instanța, decizie pentru Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a fost şi ieri la instanţă, în procesul în care a formulat recurs în casaţie, o altă cale de atac faţă de decizia de condamnare a sa.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel