INCREDIBIL. Procuroarea care îl ANCHETEAZĂ pe Dragnea, AMENINȚATĂ cu PUȘCĂRIA

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Jurnalista  Ondine Gherguț scrie că procurorul DNA Alexandra Lancranjan a fost amenințată că va ajunge la închisoare dacă nu predă Sectiei speciale dosarul Tel-Drum în care este anchetat și Liviu Dragnea.

 

„Procurorul Alexandra Lăncrănjan de la DNA, care îl ancheteaza pe DRAGNEA, a fost AMENINTAT cu pușcăria daca în 2 zile nu predă dosarul TELDRUM secției speciale înființată de TOADER și PSD.

Veniti in strada! Unealta Gh. STAN si subordonata sa Adina FLOREA au trimis azi la DNA un politist judiciarist de la sectia speciala a lui TOADER, cu o ordonanta de preluare a dosarului TELDRUM in care DRAGNEA este urmarit penal!

Este a patra oara cand aceasta sectie, special infiintata pentru protejarea infractorilor si santajarea procurorilor, incearca sa preia dosarul TELDRUM de la DNA”, a scris Ondine Ghergut pe Facebook.

Un procuror din cadrul Sectiei de investigare a magistratilor  a venit miercuri la DNA pentru a cere dosarul Tel Drum, in care este vizat liderul PSD, Liviu Dragnea, potrivit unor surse judiciare citate de ziare.com.

Este pentru a patra oară când Secția pentru investigarea magistraților solicită acest dosar. 

 

Alexandra Lăncrăjan este procuroarea care se ocupă de dosarul lui Liviu Dragnea, urmărit penal pentru abuz în serviciu, obținere de către Tel Drum de fonduri europene cu acte false și constituire de grup infracțional organizat. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel