Alertă în Franța! Luare de OSTATICI într-un magazin din Toulouse | LIVE UPDATE

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Luare de ostatici în Toulouse, Franța. Cinci persoane sunt ținute ostatice într-un magazin din Blagnac, o suburbie a orașului Toulouse. Un bărbat înarmat s-a baricadat în magazin.

UPDATE 23.45 Până la această oră, suspectul nu a ieșit din magazin, fiind în continuare baricadat. Se poartă negocieri intense. Amintim că tânărul este înarmat, el trăgând două focuri în direcția polițiștilor, atunci când oamenii legii au încercat să se apropie.

UPDATE 6 TOȚI ostaticii au fost eliberați. Aceștia nu sunt răniți. Tânărul se află în continuare în magazin.

UPDATE 5 Una dintre cele 4 persoane ținute ostatice a fost ELIBERATĂ.

UPDATE 4 Potrivit presei franceze, atacatorul este un tânăr în vârstă de numai 17 ani și poartă pe cap o cameră GoPro. El s-a prezentat ca "brațul armat al vestelor galbene" și a cerut să discute cu un negociator al Poliției. 


UPDATE 3 Poliția îi roagă pe cetățeni să respecte perimetrul de securitate stabilit de oamenii legii. Potrivit presei locale, în prezent se poartă negocieri cu bărbatul înarmat din interiorul magazinului.


UPDATE 2 Bărbatul, a cărui identitate este necunoscută, a tras mai multe focuri de armă către polițiști. Conform Le Figaro, cel puțin două focuri de armă au fost trase către polițiști. 

Autoritățile au confirmat că toți ostaticii sunt femei. Luarea de ostatici s-a produs de la ora locală 16:15. Un oficial, citat de bnonews.com, a spus că nu sunt deocamdată cunoscute motivele luării de ostatici, dar nu poate fi făcută, cel puțin acum, vreo legătură cu un atac terorist.

(w670)

UPDATE 1 Poliția franceză a confirmat luarea de ostatici. Sunt 4 persoane ținute ostatice într-un magazin de către un bărbat înarmat.

În curs de actualizare...

Știre inițială (19.20)

Un bărbat ţine cinci persoane ostatice într-un magazin din oraşul Toulouse din sud-vestul Franţei, informează marţi media locale, preluate de dpa.

Potrivit postului Franceinfo, poliţia s-a deplasat la faţa locului. Zona din jurul suburbiei Blagnac a fost blocată, mai menţionează sursa citată.

Luarea de ostatici s-a produs într-un magazin care vinde ziare şi ţigări.

.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel