Alegeri PREZIDENȚIALE. Anunțul lui Tăriceanu: „Sunt la egalitate cu Iohannis”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, într-un interviu că adevăratul sondaj este votul oamenilor.

Agerpres: „Aţi precizat că sunteţi pregătit să intraţi în cursa pentru Cotroceni şi că o decizie în acest sens o veţi lua în Coaliţie, după alegerile europarlamentare, în funcţie de rezultatele unor sondaje de opinie. Ce spun sondajele?”

Călin Popescu-Tăriceanu: „Cred că vă referiţi la ultimul sondaj în care sunt la egalitate cu domnul Iohannis. Sondajul arată bine pentru mine, dar adevăratul sondaj este votul oamenilor! Mai avem până la alegerile prezidenţiale, vom decide în Coaliţie, după alegerile pentru Parlamentul European. Avem însă portretul robot pentru candidat: total opus actualului preşedinte.

Ne trebuie un preşedinte care să unească, nu unul care să dezbine, cum a făcut domnul Iohannis. Pentru că nu se poate să împărţim ţara în tabere, în 'noi' şi 'voi', în cei care votează cu domnul Iohannis sau împotriva lui. Dacă vrea să vadă asta, să facă un sondaj de opinie şi să nu ne cheltuim zeci de milioane de lei pentru curiozităţile dânsului”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel