ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. LISTA COMPLETĂ a secțiilor de VOTARE din DIASPORA. Unde pot vota ROMÂNII din STRĂINĂTATE

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Lista secțiilor de votare din străinătate la alegerile prezidențiale din anul 2019, aprobate prin hotărâre a AEP, la propunerea misiunilor diplomatice și oficiilor consulare, cuprinde un total de 835 secții de votare.

Hotârârea AEP pe această temă va fi publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Propunerile misiunilor diplomatice și oficiilor consulare privind sediile secțiilor de votare din străinătate au fost transmise în mai multe etape de către Ministerul Afacerilor Externe și au fost aprobate prin hotârâri succesive ale AEP.

Potrivit acestor documente aprobate de AEP, misiunile diplomatice şi oficiile consulare vor lua măsurile necesare, potrivit legii, pentru asigurarea condiţiilor logistice minimale pentru desfăşurarea votării în secţiile de votare prevăzute în anexă, precum şi pentru aducerea la cunoştinţa alegătorilor din străinătate a sediilor acestora.

De asemenea, Ministerul Afacerilor Externe, misiunile diplomatice și oficiile consulare vor lua măsurile necesare, pentru a asigura comunicarea proceselor-verbale privind desemnarea președinților și locțiitorilor birourilor electorale ale secțiilor de votare prevăzute în anexă, către Autoritatea Electorală Permanentă, biroul electoral pentru secțiile de votare din străinătate, precum şi către formațiunile politice care participă la alegerile pentru Președintele României din anul 2019, de îndată ce au fost întocmite.

Lista celor 835 de secții de votare din străinătate aprobate de AEP în vederea alegerilor prezidențiale din acest an O PUTEȚI CONSULTA AICI.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel