ALDE, răspuns IRONIC pentru Rareș Bogdan: „Nu vrea să-i numere lui Tăriceanu și altceva?”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Șeful organizației de tineret ALDE, Claudiu Catană, a răspuns ironic după ce primul pe lista la europarlamentare din partea PNL, Rareș Bogdan, a avut un atac dur la adresa președintelui Senatului Călin Popescu Tăriceanu.

„Văd că Rareș Bogdan îi numără nevestele lui Călin Popescu-Tăriceanu. Nu vrea să-i numere și altceva? Ceva ce lui Rareș Bogdan îi lipsește! Câteva elemente ajutătoare...", a spus Catană, potrivit România TV.

„Elementele ajutătoare” postate de șeful tineretului ALDE sunt: un pui, un ou, un biberon, clape de pian, o lanternă și litere din alfabet.

 

Rareş Bogdan, atac devastator la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu

 

„În afară de Dragnea și acoliții lui, de infractorii lui, mai există unul. Mai există unul ajuns la a cincea, a șasea, a șaptea nevastă, nici nu mai știu a câta nevastă, dar care luptă pentru familii tradiționale. Acest individ e mai periculos decât celălalt.

Acum 48 de ore era preocupat de cum să pună în dezbatere publică, nu nevoia de autostrăzi, de investiții, de spitale, ci cum să discutăm noi despre droguri, despre etnobotanice. Să facem niște mari laboratoare unde să intre el cu Dragnea să se drogheze singuri. Nu noi. Sau să intre în pușcăriile pe care le eliberează și să se drogheze ei acolo", a spus Rareş Bogdan.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel