ALDE îi RĂSPUNDE lui Teodor Meleșcanu: „O trompetă jalnică a PSD-ului!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Teodor Meleșcanu a fost atacat dur de senatorul ALDE Ion Popa. Replica vine după ce actualul preşedinte al Senatului a afirmat că Tăriceanu este vinovat pentru dispariţia grupurilor parlamentare ale ALDE.

„Faptele vorbesc de la sine!

Teodor Meleșcanu este ales președinte al Senatului cu voturile PSD pe 10 septembrie. În acel moment, dl Meleșcanu s-a autoexclus din ALDE și a pus umărul la desființarea grupului parlamentar de la Senat.

Cinci deputați, în frunte cu trădătorii și ahtiații după funcții Gavrilescu, Cupă și Băișanu, demisionează pe 16 septembrie din grupul ALDE contribuind la desființarea grupului de la Camera Deputaților.

Cât de ipocrit să fii și să vii acum să spui că din cauza altcuiva ALDE nu are grupuri la Senat și Camera Deputaților în afară de trădătorii în fruntea cărora te afli? Probabil atât de ipocrit și lipsit de orice fel de scrupule precum Teodor Meleșcanu, cel care la bătrânețe ne arată o mostră de cea mai bună calitate a parvenitismului politic.

Citește și Teodor Meleşcanu, MESAJ DUR pentru Tăriceanu: "Culegi ce ai semănat! M-ai dat afară!"

După ce ți-ai primit arginții de la PSD, după ce ai participat la strategia de destructurare a ALDE, să vii să arunci vina pe altcineva pentru situația ALDE din Parlament mi se pare deja prea mult din partea lui Teodor Meleșcanu. Însă, trădătorul tot trădător rămâne, nu ai ce să îi ceri.

Meleșcanu a devenit, la cei aproape 80 de ani ai săi (un june al politicii, ce mai!), o trompetă jalnică a PSD-ului. Dar asta e atunci când te întorci la orgini, începi să ai comportamentul specific Vioricăi Dăncilă și al altora de lângă ea. Din PDSR a plecat Meleșcanu, în PSD s-a întors.

Felicitări, stimabile! Te-ai întors acasă, acolo unde ți-e locul. Dar pentru cât timp? Cât va mai dura până la următoarea trădare?”, a scris Ion Popa pe pagina de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel