Al treilea deces în Lombardia, Italia, din cauza coronavirusului, într-o zonă cu peste 176.000 de români

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O a treia persoană infectată cu noul coronavirus a murit, a anunțat Giulio Gallera, consilierul regional din Lombardia, potrivit Sky News.

Consilierul regional din Lombardia le-a spus reporterilor că victima este o femeie în vârstă din orașul Crema, la est de Milano, care suferea totodată de cancer. Alte două persoane vârstnice din nordul Italiei au murit în decursul a 48 de ore.

Cel puțin 132 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus a anunțat, șeful Agenției de Protecție Civilă, Angelo Borreli, într-o conferință de presă duminică, a anunțat CNN. Autoritățile italiene fac eforturi să găsească pacientul zero.

Măsuri strice au fost luate în acest week-end, inclusiv punerea în carantină a 11 localită, după ce au fost confirmate mai multe cazuri în regiunile Lombardia și Veneto.

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că, până la acest moment, misiunea diplomatică și oficiile consulare române din Italia nu au fost notificate de către autorități cu privire la vreun caz confirmat de infecție cu noul coronavirus printre cetățenii români.

În Lombardia sunt peste 176.000 de români, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel