Afacerile controversate ale familiei Daea

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Nu există zile libere în agricultură. Petre Daea: „Animalelor şi plantelor le lipseşte din codul genetic calendarul odihnei”
Nu există zile libere în agricultură. Petre Daea: „Animalelor şi plantelor le lipseşte din codul genetic calendarul odihnei”

Familiei Daea are afaceri controversate.  Licențele firmei deținute de fiica ministrului Agriculturii, Piscicultorul SA, au fost eliberate în anul 2009 de Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură, unde vicepreședinte era la vremea respectivă actuala soție a lui Petre Daea, arata g4media.ro.

 Camelia Luchian, actuala soție a ministrului, a lucrat între 2008 și 2009 ca director chiar la ferma fiicei ministrului, iar un an mai târziu era numită vicepreședinte la Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură. 

Daea și-a cunoscut soția în 2001 la o vizită la o fermă piscicolă din Vaslui, așa cum relatează presa locală. În anul următor, 2002, viitoarea soție  este numită consilier la Ministerul Agriculturii, acolo unde actualul ministrul era secretar de stat.

În acest an, Petre Daea a lansat campania împotriva cormoranilor odată cu pagubele pe care aceste păsări le-au provocat și la bălțile administrate de Piscicultorul SA din Crevedia, județul Dâmbovița.

Fiica ministrului agriculturii, Elena Larisa Popescu, este acționarul principal din anul 2006 la Piscicultorul SA din Crevedia, societate care administrează trei bălți de pește în județul Dâmbovița.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel