Afaceri vândute pe OLX. Ministrul Economiei: Vom verifica beneficiarii Start-UP Nation

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri va face controale la beneficiarii programului Start-UP Nation, pentru a evalua dacă au respectat condițiile pentru care au primit finanțare, a declarat miercuri minisrul de resort Virgil Popescu la Realitatea Plus. 

Ministrul a dat exemplul celor 500 de fabrici de pâine care au primit bani și care vor fi supuse unei evaluări - numărul de angajați, producția, declarându-se convins că în unele cazuri afacerile au fost supraevaluate, pentru a obține banii.

Rezultatele controlului vor fi prezentate la începutul anului viitor, în ianuarie, a spus ministrul, potrivit Mediafax.

Virgil Popescu a declarat recent că a găsit, când a preluat ministerul, "zero buget", "facturi neplătite" şi "afaceri care se vând pe OLX". "De fapt programul de "succes" Start Up Nation - by Radu Ștefan Oprea - PSD l-am găsit, când am ajuns la minister, secătuit: zero buget, zero credite de angajament, afaceri ce se vând pe OLX și facturi neplătite", a spus Virgil Popescu.

La ediția a doua a Start-up Nation, sesiune aflată în stadiu de contractare până la data de 15 noiembrie 2019, s-au înscris un număr total de 33.514 aplicanți. Până la data de 13 noiembrie 2019, au fost semnate, la nivel național, 9.737 de contracte de finanțare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel