Adrian Vasilescu: Partidul care ar îndrăzni să vândă un gram de aur ar ieși din istorie

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Adrian Vasilescu, consultant de strategie la Banca Națională a României, a declarat că partidul care ar îndrăzni să vânda un gram de aur ar ieși din istorie. 

"Acum sunt discuții despre aur și se spun multe minuni în spațiul public. Chiar se spune că PSD-ul ar vrea să aducă aurul în țară ca să-l vânda. Asta e o poveste. Chiar dacă ar gândi așa niște oameni din PSD ca 'hai să aducem aurul în țara să-l vindem', asta nu se poate întâmpla în România, pentru că România este bolnava de mitul aurului și partidul care ar îndrăzni să vândă un gram de aur ar ieși din istorie. Așa ceva nu există. Deci nu asta e problema cu aducerea aurului în tara. Este doar o încercare de a sicana Banca Nationala. Altceva nimic", a spus Adrian Vasilescu, la The Financial Conference, citat de Agerpres.


Amintim că  Liviu Dragnea și senatorul PSD Serban Nicolae au depus la Senat o propunere legislativă care prevede ca depozitele de aur constituite de Banca Națională a României (BNR) în străinatate nu pot depași 5% din cantitatea totală de aur constituită ca rezervă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel