Adrian Năstase taie elanul PSD-iștilor: „Acum e greu de găsit cea mai bună soluție”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Fostul premier Adrian Năstase a precizat faptul că strategia PSD pentru alegerile prezidențiale ar fi trebuit să înceapă încă de anul trecut, în prezent fiind dificilă găsirea unei soluții optime.

„Din punctul meu de vedere, strategia PSD pentru alegerile prezidentiale trebuia să înceapă de la Congresul partidului din primăvara anului trecut. Din păcate nu a fost așa. Acum e greu de găsit cea mai bună soluție care să asigure și continuarea guvernării după alegerile prezidențiale și rezultate bune la locale și apoi la parlamentare. Atunci le-am sugerat să citească declarația pe care o dădusem lui Lucian Avramescu chiar cu câteva zile înainte de reuniunea PSD.

Atunci avertizam asupra necesității unei abordări doctrinare și de vitalizare a activității politice. Spuneam că partidul ar trebui să definească o nouă abordare în relația cu intelectualii. Din păcate, multe dintre aceste lucruri nu au fost realizate, iar acum, repet, e greu de găsit cea mai bună soluție”, a spus fostul premier, potrivit PSNews.ro.

Alegerile prezidențiale vor avea loc pe 10 și 24 noiembrie. Până în prezent, președintele Klaus Iohannis și-a exprimat intenția de a candida pentru un nou mandat. Totodată, Dan Barna va candidă din partea Alianței USR-PLUS.

Liderii PSD au decis luni că vor susține propriul candidat pentru alegerile prezidențiale, însă numele acestuia nu a fost momentan hotărât, deși câteva persoane au apărut în atenția publică.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel