Adrian Năstase nu mai vrea CONDAMNAȚI în funcțiile de conducere din UE

Narcis Popa |
Data publicării:

Fostul premier Adrian Năstase nu mai vrea condamnați penal în funcțiile înalte ale Uniunii Europene. 

Mesajul se dorește a fi unul ironic la adresa inițiativei "Fără penali în functii publice", după ce Christine Lagarde a primit o condamnare definitivă în 2016, iar aceasta a fost numită în fruntea Băncii Centrale Europene. (BCE)

"Conform ziarului LeMonde, Christine Lagarde, sustinuta de Macron ca presedinta a BCE, a fost gasita vinovata si raspunzatoare, in 2016, de neglijenta pentru ca, in calitate de ministru, a refuzat sa declare recurs (cerut de specialisti) impotriva unui arbitraj fraudulos de 400 milioane euro ce a pagubit statul. A fost dispensata de pedeapsa de catre Curtea de justitie, instanta care judeca ministri, compusa majoritar din parlamentari (MCV, Comisia de la Venetia, Greco ce parere au despre independendenta justitiei si lupta anticoruptie?). Ciolos e liderul grupului europarlamentar fondat de partidul lui Macron. De ce oare Ciolos si Barna nu aplica in UE sloganul „Fara penali in functii publice”si „UE fara penali”?
Iar presedintele Iohannis nu ar trebui sa se opuna in numele aceluiasi principiu? Sau la Bruxelles se aplica, inca o data, dictonul „Deux poids, deux mesures”?" este mesajul lui Adrian Năstase. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel