Adrian Năstase, mesaj de ziua lui Ion Iliescu: "Echilibru și înțelepciune"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Adrian Năstase îi transmite un mesaj lui Ion Iliescu, cu prilejul împlinirii vârstei de 90 de ani. 

"Astăzi, Ion Iliescu implineste 90 de ani. O vârstă a senectutii si a intelepciunii dobândite prin experiente diverse si suferinte.

De obicei, cu prilejul aniversarii unui prieten sau a unui coleg suntem tentati sa contemplam trecutul, sa rememoram cu nostalgie momentele care ne-au legat si au oferit substanta relatiei din prezent.

Voi rezista acum acestei tentatii. Dintr-un motiv foarte simplu. Ar fi nedrept sa vorbesc, in aceasta zi, doar la timpul trecut despre Ion Iliescu. Pe o scena publica dominata de vrajba, scandaluri meschine si haos politic, echilibrul si intelepciunea care-l definesc pe Ion Iliescu sunt, in continuare, un capital extrem de pretios. Tocmai de aceea, mai presus de orice, in Ion Iliescu, eu vad un reper de normalitate politica. Or, reperele nu au varsta.

Nu pot decat sa-i urez multa sanatate si aceeasi energie pe care o emană neincetat, dovedind, iata, ca nu intâmplător ziua sa de nastere se serbeaza tocmai in primele zile ale primaverii.

La multi ani, Ion Iliescu!", scrie Adrian Năstase pe blogul său.

Ion Iliescu, fost preşedintele României între anii 1992-1996 şi 2000-2004, împlineşte, marți, 90 de ani. În ultimii ani, fostul șef al statului nu a mai avut apariţii publice dese. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel