Adrian Năstase continuă atacurile: Am ascultat cu DEZGUST

Narcis Popa |
Data publicării:

Adrian Năstase iese în ultima perioadă cu atacuri din ce în ce mai acide. După ce în urmă cu o zi l-a numit pe Oreste "papagal", acum spune despre președintele Klaus Iohannis că i-a ascultat cu dezgust discursul și că mandatul acestuia au fost cinci ani de nefericire. 

"Am ascultat ieri, cu dezgust, discursul lui Iohannis, silabisit de la pupitrul Administratiei prezidentiale. Un discurs care marchează esecul mandatului său de cinci ani la Cotroceni. Incapacitate de a lansa proiecte, incapacitate de a propune si de a organiza „mese rotunde” pe teme de interes românesc, incapacitate de a lucra cu alte institutii ale statului (cu exceptia serviciilor de informatii), incapacitate de a fi „pompier” pentru „incendiile” politice interne.

Pare că actuala criză politică este determinată de un „to-do list”, primit recent, si care avea nevoie de o regie mai amplă. Ceea ce este insă din ce in ce mai deranjant este stilul  de adresare al lui Iohannis – dispretuitor, lipsit de respect, calomnios.

Dacă România a ajuns in situatia de acum – politică, economică, culturală, de mentalitate -, un rol important l-a avut si cel care a adăugat incă cinci ani nefericiti la cei zece in care Băsescu a condus statul român.

Discursul de ieri al lui Iohannis a fost un argument puternic pentru necesitatea unei schimbări la Cotroceni," este mesajul lui Adrian Năstase.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel