Adolescentă bătută de două tinere lângă o școală din Caraș-Severin (VIDEO): Agresoarele s-au ales cu dosar penal

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Polițiștii din Caraș-Severrin au deschis un dosar penal după ce două fete de 13 și 14 ani au bătut o adolescentă. Incidentul a avut loc lângă o școală din Caransebeș.

Potrivit IPJ Caraș-Severin, în incident au fost implicate implicate două tinere de 13 ani și una de 14 ani.

„Minora de 13 ani a fost agresată fizic de celelalte două, pe fondul unor discuții contradictorii între acestea”, au transmis polițiștii.

Incidentul a avut loc în apropierea unei unități școlare din Caransebeș.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

De asemenea, a fost informată conducerea școlii, potrivit Mediafax.

O aproape întreagă clasă de elevi de la liceul Colegiul Național „C.D. Loga” Caransebeș(Pedagogic) s-a strâns pentru a vedea cum o tânără este bătută, mai mult de atât unul dintre elevi a și filmat scena.

Adolescentă bătută de două tinere lângă o școală

 

Potrivit Gugulanul.ro, biata copilă este apucată de păr și lovită de mai multe ori, în timp ce restul colegilor ei stau și râd de întregul eveniment. Protagoniștii filmării ar fi elevi în clasa a VIII-a și scena cutremurătoare a avut loc după terminarea orelor, în imediata apropiere a școlii. Cel mai probabil agresoarele, împreună cu restul copiilor, au urmărit-o pe biata fata care, după cum se poate observa din filmare, încearcă din răsputeri să scape de sub ploaia de lovituri.

La sfârșitul filmării se observă cum un tânăr fuge și anunță că vine cineva. F

Poliția s-a autosesizat în urma imaginilor apărute!

„În legătură cu imaginile apărute în spațiul public, în care o minoră este agresată fizic de o altă minoră în timp ce mai mulți tineri asistă și filmează evenimentul, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin este împuternicit să facă următoarele precizări:

În urma vizualizării imaginilor, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Caransebeș s-au autosesizat și efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt, identificării persoanelor din imagini și dispunerii măsurilor legale”, declară Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

„În urma verificărilor efectuate de către polițiști din cadrul Poliției Municipiului Caransebeș și Biroului Siguranță Școlară al I.P.J. Caraș-Severin au fost identificate minorele implicate în eveniment, două dintre acestea în vârstă de 13 ani și cea de-a treia, de 14 ani.

La data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 15.00, minora de 13 ani a fost agresată fizic de celelalte două, pe fondul unor discuții contradictorii între acestea, evenimentul producându-se în proximitatea unei unități școlare din Caransebeș.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

De asemenea, a fost informată conducerea unității școlare, situația fiind în continuare monitorizată de către polițiști, declară purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel