Adio, dar rămân cu tine. Dăncilă: "M-aș bucura dacă ALDE s-ar întoarce"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Viorica Dăncilă a afirmat că a discutat cu parlamentari din ALDE care nu sunt foarte mulțumiți de hotărârea ieșirii de la guvernare a partidului, precizând că s-ar bucura dacă foștii colegi de coaliție s-ar întoarce. 

"Am discutat nu numai cu parlamentari ALDE, am prieteni în ALDE, oameni pe care îi respect foarte mult, care aveau îndoieli referitor la această ruptură cu PSD. Eu m-aș bucura dacă partenerii și colegii noștri timp de doi ani și jumătate s-ar întoarce. Am făcut foarte multe lucruri bune împreună. E nevoie să dăm dovadă de responsabilitate", a declarat Viorica Dăncilă, într-o conferință de presă susținută vineri la Constanța.

Întrebată dacă ar fi dispusă să ofere ministere ALDE în prezent în vederea unei posibile susțineri a Guvernului, Viorica Dăncilă a răspuns: "Vom analiza această situație. Ministerele lăsate de ALDE sunt, după cum știți ministere vacante. Vom vedea ce decizie vom lua în cadrul CEx", transmite Mediafax.

Chestionată dacă vor rămâne aceleași nominalizări la ministere, înaintea votului asupra remanierii în Parlament, chiar dacă președintele Klaus Iohannis a respins în bloc propunerile, liderul PSD a replicat: „Vom discuta acest lucru în CEx. Voi discuta și cu cei au fost propuși pentru aceste portofolii. Ați văzut că sunt persoane care nu vor să meargă mai departe, pentru că nu au înțeles acest refuz al președintelui. Și e normal să reacționeze așa. Nici noi nu am înțeles de ce a respins persoane mai mult decât pregătite. Mai mult avem respingerea a propunerilor de cinci miniștri, ceea ce nu înseamnă un semn de normalitate".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel