Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, a murit. Era în stare gravă la ATI

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Adi Bărar - Cargo
Adi Bărar - Cargo

Iubitorii muzicii rock sunt în doliu. Adi Bărar, chitaristul şi liderul trupei Cargo, a murit în dimineaţa zilei de luni 8 martie, după ce a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2 la sfârşitul lunii februarie

Adrian Bărar era internat din 25 februarie la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Timişoara. Vestea dureroasă a decesului său a fost comunicată pe pagina oficială de Facebook a trupei Cargo.

Componenţii trupei au scris un mesaj emoţionant: „Aşa intens cum a trăit toată viaţa pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, aşa a luptat pană azi! Dumnezeu să te odihnească, Adi Barar!15.01.1960 - 08.03.2021." Şi de-o fi şi eu să mor/ Nu vreau să vă întristaţi!/ Să cântaţi şi să jucaţi, până în zori... / Şi dacă din când în când/ O să mă primiţi în gând/ VOI FI APROAPE DE VOI!" ”.

Adi Bărar s-a născut pe 15 ianuarie 1960, la Timişoara. A început să cânte la chitară încă de pe când nici nu împlinise 9 ani. În 1985 a fondat trupa rock Cargo, una dintre cele mai longevive şi mai de succes formaţii de gen din România. Unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni din România, Adi Bărar s-a confundat cu istoria trupei Cargo, o trupă iubită de sute de mii de fani.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel