Adăugați o bucată de usturoi la șampon, în timpul dușului. Efect spectaculos!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Adăugați o bucată de usturoi la șampon, în timpul dușului. Efect spectaculos!
Adăugați o bucată de usturoi la șampon, în timpul dușului. Efect spectaculos!

Usturoiul este unul dintre ingredientele esențiale în bucătărie și unul dintre cele mai bune căi de atac pentru rezolvarea unor probleme de frumusețe, știi? Are mai multe utilizări care îl fac o necesitate pentru orice rutină de îngrijire a pielii și a părului. 

Pentru a nu rata ocazia de a-l folosi, îți spunem cele cinci trucuri de frumusețe cu usturoi pe care nu le știai dar care îți vor schimba viața.

Păr lung? Cu usturoi este posibil! Părul va crește mai repede datorită acestui ingredient natural. Cum să obțineți efectul? Adăugați o mică bucată de cățel de usturoi la șampon în timpul dușului, masați și clătiți ca de obicei.

Ajută la eliminarea „piciorului sportivului”. Este eficient deoarece usturoiul are un nivel ridicat de componente antifungice care combate bacteriile și mâncărimea pe care o provoacă. Usturoiul este, de asemenea, recunoscut pentru că este un antiseptic natural. Frecați niște usturoi pe zona afectată  și clătiți cu apă caldă după 30 de minute.

Eliminați rugozitatea! Usturoiul vă ajută să vă restabiliți catifelarea: aveți nevoie de un cățel de usturoi și două linguri de ulei de măsline. Amestecați-le și aplicați pasta pe petele aspre de pe picior. Puneți un bandaj și lăsați-l să acționeze peste noapte. A doua zi dimineață îndepărtați cu apă călduță.

Combate mătreața! Scapă de această problemă enervantă a părului: amestecă  8 linguri de ulei de măsline cu doi căței de usturoi. Llăsați-le pe foc două minute, îndepărtați-le și puneți la păstrat 24 de ore. După o zi, puneți câteva picături pe degete și frecați pe scalp. După o oră, spală-ți părul cu șampon.

Usturoi pentru unghii. Este adevărat că își accelerează creșterea și le întăresc, vă recomandăm să folosiți un cățel de usturoi și să-l puneți în oja dvs. preferată. În scurt timp veți observa unghiile mai lungi și mai puternice.

Desigur, este foarte important ca înainte de a testa orice ingredient pe piele, să efectuați un test de alergie : așezați puțin din produs pe încheietura mâinii și așteptați 24 de ore. Dacă nu există semne de roșeață în zonă, o puteți folosi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel