Adaugă bicarbonat de sodiu în ceai: Efectul minune pe care îl au cele două ingrediente banale este neașteptat

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Adaugă bicarbonat de sodiu în ceai: Efectul minune pe care îl au cele două ingrediente banale este neașteptat
Adaugă bicarbonat de sodiu în ceai: Efectul minune pe care îl au cele două ingrediente banale este neașteptat

Încercarea de a scăpa de cearcănele de sub ochi poate părea complexă, dar, în realitate, un ingredient foarte simplu din bucătărie este suficient pentru a face acest lucru. Adaugă bicarbonat de sodiu în ceai: Efectul minune pe care îl au cele două ingrediente banale este neașteptat.

Elimină pungile de sub ochi cu un simplu ingredient din bucătărie: Bicarbonat de sodiu, efect minune pentru ochi.

Printre mulții aliați ai frumuseții noastre, pe care îi putem avea cu ușurință în casă, bicarbonatul de sodiu este unul dintre cei mai utili, pe care îi găsim adesea în bucătărie. Îl folosim pentru a curăța casa, pentru a igieniza alimentele și nu numai. Ne poate ajuta și la sarcini minore de îngrijire corporală. Deoarece este bogat în proprietăți antibacteriene și purificatoare, bicarbonatul este perfect pentru curățarea și îngrijirea feței. De fapt, este folosit și în multe creme de față, pe care le găsim în mod normal în magazine.

 

Mască pe bază de bicarbonat de sodiu


Acest ingredient comun din bucătărie este o modalitate excelentă de a vă îngriji pielea și poate fi folosit pentru a prepara o cremă, care poate ajuta la combaterea cearcănelor și a semnelor de îmbătrânire, a oboselii și a stresului. Nu este necesar să folosiți farduri și corectoare, care nu sunt întotdeauna capabile să ascundă aceste imperfecțiuni.

Putem prepara diverse tipuri de creme pe bază de bicarbonat de sodiu, amestecându-l cu alte ingrediente - toate acestea fiind ușor de găsit în casa noastră. Efectul va fi întotdeauna excelent! 


Mască cu bicarbonat de sodiu și mușețel

 


Să începem cu o mască ce va fi perfectă împotriva cearcănelor de sub ochi. Se prepară ușor cu o linguriță de bicarbonat de sodiu și o cană de mușețel (și apa caldă simplă este bună, dacă preferi să o folosești). Amestecați cele două ingrediente într-o cană sau într-un bol, până când amestecul este bine omogenizat și bicarbonatul este complet dizolvat.

În acest moment, folosind tampoane de bumbac obișnuite, aplicați masca sub ochi. Încercați să acoperiți complet zonele afectate de cearcăne, folosind, eventual, dosul unei linguri. Lăsați masca să acționeze timp de 15 minute, apoi clătiți crema și spălați bine fața. Apoi aplicăm o cremă hidratantă normală.

De obicei, după o singură aplicare vom vedea rezultate imediate, cu cearcăne mai puțin vizibile și pungi de sub ochi mai puțin vizibile. Dacă dorim, putem folosi după această mască și un contur de ochi sau o cremă cu efect de lifting pentru a obține un efect de durată. Această cremă are un efect calmant asupra pielii noastre, dar și un efect relaxant. De asemenea, poate stimula circulația și, datorită acestor proprietăți, poate să lumineze rapid cearcănele.

 

Mască din bicarbonat de sodiu și ceai verde

 


Ceaiul este bogat în antioxidanți, iar folosirea lui împreună cu bicarbonatul de sodiu pentru a crea o mască de față va avea un efect hidratant și dezumidificator. Chiar este mai bine dacă această crema este folosită rece, deoarece are și un efect descongestionant. Trebuie doar să amestecați o lingură de bicarbonat de sodiu în apă caldă (încălzită, dar nu încă clocotită) și să o dizolvați complet.

 
După ce bicarbonatul s-a dizolvat, înmuiați un pliculeț de ceai verde în apa infuzată. Ceaiul face ca masca să fie mai liniștitoare și, de asemenea, mai hidratantă. Odată ce totul este gata, folosim vată sau tampoane de bumbac și aplicăm crema sub ochi. Lăsați-o să acționeze cel puțin 10 minute. Crema va avea un efect și mai bun dacă o lăsăm în frigider să se răcească complet. Acest lucru îi sporește efectul decongestionant împotriva odioaselor pungi de sub ochi, dar este bun și pentru ochii umflați.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel