Actor italian, TERORIZAT de un cuplu de români. L-au făcut să se teamă în propria casă

Andreea Cosma |
Data publicării:
Pippo Franco. Sursa: Facebook
Pippo Franco. Sursa: Facebook

Un actor de comedie italian a povestit pentru tabloidul velvetgossip.it ce i s-a întâmplat când a vrut să angajeze servitori români. 

Actorul Pippo Franco, acum în vârstă de 78 de ani, a dezvăluit că, în urmă cu ceva timp a vrut să angajeze o menajeră în reşedinţa sa, în zona Olgiata. La uşa lui a venit o româncă, alături de un bărbat de aceeaşi naţionalitate.

Femeia ar fi vrut să i se dea şi bărbatului un post de grădinar. Actorul a refuzat, spunând că nu are nevoie şi a angajat-o doar pe femeie în casă. Aceasta a încercat să îl convingă apoi pe şeful său că ar avea nevoie de un paznic pe lâncă reşedinţă şi l-a propus tot pe românul cu care a venit la uşă. Nici de data aceasta Pippo nu s-a lăsat înduplecat.

 

Actor italian, terorizat de un cuplu de români

 

Românii nu s-au oprit aici. În încercarea de a-l convinge pe actorul de comedie să îi dea un post şi bărbatului pe lângă casă, aceştia au pus la cale un plan prin care să îl facă să creadă că este ţinta unei bande de hoţi periculoşi, care ar încerca constant să intre pe proprietatea sa. 

Timp de câteva luni, românii au terorizat familia actorului cu diverse acţiuni care ar fi dat impresia că sunt urmăriţi. Ultimul episod fiind chiar în ajunul Crăciunului, când cei doi ar fi înscenat un jaf în vila din Olgiata. În cele din urmă, actorul a apelat la poliţie.

 

Au simulat tentative de furt în casa lui

 

După câteva investigaţii, poliţiştii au ajuns la concluzia că cei doi români au fost în spatele tuturor terorilor prin care a trecut familia actorului şi i-a dus la secţie, sub acuzaţia de extorcare şi ameninţare.

Potrivit aceleiaşi surse, subiectul a fost intens dezbătut la acel moment, mai mulţi fani ai actorului fiind îngrijoraţi pentru siguranţa sa.

Pippo Franco este un actor de comedie cunoscut în Italia, cu aproape 50 de ani de carieră în teatru şi televiziune. În ultima vreme, actorul s-a pensionat şi s-a retras din viaţa publică, având 78 de ani împliniţi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel