ACCIDENTE în lanț pe Autostrada Soarelui. Trafic RESTRICȚIONAT, sensul către litoral

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Traficul este restricţionat, la ora transmiterii ştirii, la kilometrul 129 al Autostrăzii Soarelui, sensul către litoral, din cauza unui accident în care au fost implicate trei maşini, o persoană fiind rănită uşor, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

"Pe sensul către Constanţa al Autostrăzii Soarelui, la kilometrul 129 (în zona localităţii Borcea, judeţul Călăraşi), a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. În urma impactului, o persoană a fost rănită uşor", potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Traficul rutier se desfăşoară pe a doua banda prima fiind restricţionată.

Valorile de trafic sunt în creştere, iar în zona accidentului se circulă în coloană.

 

Două maşini au intrat în coliziune

 

Două persoane au fost rănite, duminică dimineaţa, pe Autostrada Soarelui, în zona localităţii Lehliu, după ce două maşini au intrat în coliziune, în apropierea unei benzinării.

Potrivit ISU Călăraşi, persoanele din cele două maşini nu au fost rănite grav, dar în apropierea impactului este o benzinărie, la Lehliu.

„Victimele nu au suferit răni grave, dar accidentul s-a produs la kilometrul 66, unde este o benzinărie", au spus reprezentanţii ISU Călăraşi.

Un alt accident a avut loc tot pe Autostrada Soarelui, la câţiva kilometri de primul, un bărbat rănit la cap fiind preluat de o ambulanţă şi dus la spital.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel