Accident mortal Italia. Emil, lăsat să vină în România pentru a-și înmormânta copiii 

Narcis Popa |
Data publicării:

Emil, românul care se afla la volanul mașinii ce a intrat într-un TIR la Arezzo, din care a rezultat moartea celor doi copii și a altor doi ocupanți ai mașinii a primis permisiunea din partea unei judecătoare italiene să revină în România pentru a participa la înmormântare. 

Inițial, Emil Ciurar a fost arestat după ce din accidentul produs din vina lui au murit cei doi copii ai săi și alte două rude de-ale lui.

Reamintim că Emil Ciurar a solicitat instanței permisiunea de a putea merge la înmormântarea copiilor și a părinților. Judecătoarea Giulia Soldini, de la Tribunalul din Arezzo a răspuns pozitiv acestei solicitări, însă i-a impus ca imediat după funeralii să revină în Italia. 

Unchiul românului va acționa ca un garant pentru întoarcerea sa

 

"Am înaintat Curții din Arezzo cererea noastră și am menționat că unchiul lui Emil poate acționa ca un garant pentru a-l însoți de la Napoli în România, asigurându-i întoarcerea în Italia după înmormântare, a spus avocatul Christian Vannucchi. 

Totodată, avocatul românului a propus ca Emil să fie însoțit de o escortă de poliție. "Credem că este dreptul lui de a participa la acest eveniment”, a specificat Vannucchi.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel