Accident feroviar, la Fetești. Calea ferată spre mare e blocată, după ce două trenuri de marfă s-au ciocnit

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Accident feroviar, la Fetești. Calea ferată spre mare e blocată, după ce două trenuri de marfă s-au ciocnit
Accident feroviar, la Fetești. Calea ferată spre mare e blocată, după ce două trenuri de marfă s-au ciocnit

Un accident feroviar s-a produs, miercuri noapte, în Staţia CFR Feteşti, în urma coliziunii dintre locomotiva unui tren care circula şi o altă garnitură care era staţionată.

Nu s-au înregistrat victime, doar pagube materiale, informează ISU Ialomiţa. "În jurul orelor 23,45, pompierii militari din cadrul Staţiei Feteşti au fost solicitaţi prin apel 112 să intervină la un accident feroviar produs în urma coliziunii a două trenuri. Salvatorii s-au deplasat la faţa locului cu o autospecială de stingere şi un echipaj SMURD, în sprijin sosind şi un echipaj SAJ Ialomiţa'', precizează ISU.

Accidentul s-a produs în urma coliziunii dintre locomotiva unui tren care circula şi o altă garnitură staţionată. Din primele informații, nu sunt raportate victime, dar pagubele materiale sunt însemnate, iar traficul feroviar e blocat pe Magistrala M 800 Bucureşti – Constanţa.

Potrivit unei postări de pe pagina de socializare Feroviarul Român, citată de clubferoviar.ro, trenul 60514 aparținând Tim Rail Cargo remorcat cu EA 194 (CFR Călători) a tamponat violent trenul 50790 aparținând Express Fowarding remarcat cu DA 1655 (DB CARGO) în stația Fetești. Unul din cele două trenuri ar fi depășit semnalul de întrare pe oprire și a intrat peste trenul care era oprit în stație.

Salvatorii s-au deplasat la fața locului cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD, în sprijin sosind și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Ialomița, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel