Accident de autocar în Italia: A plonjat într-o prăpastie, apoi a intrat într-o casă; șoferul de 29 de ani a murit pe loc

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un grav accident rutier, din păcate mortal, a avut loc astăzi de dimineață, 8 mai, la Ravello, pe Coasta Amalfi, în provincia Salerno. În jurul orei 11.45, pe drumul provincial 75 care duce de la Ravello la Castiglione, un autocar a plonjat într-o prăpastie, oprindu-se apoi într-o casă. Șoferul mașinii, de 29 de ani, fiul proprietarului companiei de transport, a murit pe loc.

Un autocar turistic s-a prăbușit într-o prăpastie la Ravello, în provincia Salerno, pe drumul provincial 75 care duce de la Ravello la Castiglione. S-a întâmplat astăzi, luni, 8 mai 2023, cu puțin timp înainte de prânz. Șoferul vehiculului a murit: se numea Nicola Fusco, avea 29 de ani și era fiul proprietarului companiei de transport turistic cu sediul în Agerola, în provincia Napoli.

Autocar prăbușit într-o prăpastie, peste o casă, în Salerno

 

Autocarul a străpuns zidul perimetral al drumului și a căzut 20 de metri în aer, ajungând să se izbească de o casă.Tânărul a pierdut controlul volanului într-o curbă a drumului provincial 55, în Cigliano.

Potrivit unei prime reconstituiri, din cauze care sunt încă în curs de stabilire, autobuzul a plonjat în gol de-a lungul așa-numitei curbe Paolillo: vehiculul a făcut un zbor de 20 de metri, prăbușindu-se violent.

Vezi și: „Vii să lucrezi în străinătate și îți găsești moartea”. Autobuz cu 40 de muncitori sezonieri, accident cumplit în Spania: Pentru o femeie a fost ultima călătorie

La locul tragicului accident s-au deplasat imediat serviciile de urgență 118, împreună cu poliția, care au depus imediat toate eforturile pentru a ajunge la autobuz, ceea ce nu a fost o sarcină ușoară având în vedere poziția în care se afla acesta. La început s-a temut că la bordul autobuzului s-ar fi aflat mai mulți pasageri: după cum s-a stabilit ulterior, la bord se afla doar șoferul, care a murit. Cadavrul a fost găsit în pârâul Dragone, la mică distanță de autocar. Șe așteaptă sosirea magistratului de serviciu, care, așa cum se obișnuiește în astfel de cazuri, ar putea dispune efectuarea unei autopsii.

2. -imagine fara descriere- (accident-autocar-amalfi.jpg)

Șoferul de 29 de ani, a murit pe loc. Era singur în autocar

 

Traficul pe drumul Ravello-Amalfi a fost întrerupt.

"Exprim toate condoleanțele orașului Ravello față de familia Fusco, un nume cunoscut și apreciat de operatorii din sectorul transportului turistic, care și-au oferit întotdeauna serviciile cu profesionalism și disponibilitate", a fost mesajul edililor orașului Ravello.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel