Accident Daniel Chițoiu. A mai murit o persoană

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

 Încă o persoană a murit în accidentul din Argeș, în care a fost implicat Daniel Chițoiu. Femeia de 73 de ani se afla în mașina condusă pe bărbatul de 82 de ani și a murit la spital. 

Reprezentanții IPJ Argeș spun că în mașina condusă de bărbatul de 82 de ani se aflau două pasagere, respectiv pasagera dreapta față, de 73 de ani, din Pitești, și pasagera din spate, de 71 de ani, din Cotmeana.

Cele doua femei au ajuns la spital, însă cea de 73 de ani, care stătea în dreapta față în mașina condusă de bărbatul de 82 de ani a murit a spital.

În accident au fost implicate două mașini, una condusă de un bărbat de 82 de ani și alta la volanul căreia se afla un bărbat de 52 de ani.

Oficial, de la Poliție

 

„În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, dintre care unul condus de un bărbat de 82 de ani, din Pitești, care se deplasa pe direcția Pitești -Rm.Vâlcea, și un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 52 de ani, din București. În urma coliziunii dintre cele două autoturisme a rezultat decesul bărbatului de 82 de ani și rănirea gravă a pasagerei dreapta față din același autoturism. Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au transmis polițiștii din Argeș.

Surse din rândul anchetatorilor spuneau că una dintre mașinile implicate era condusă de secretarul general al ALDE, Daniel Chițoiu. Acesta va fi dus la Spitalul Floreasca din Capitală pentru mai multe investigații.

Secretarul general al ALDE are trei coaste rupte, au precizat aceleași surse.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc în zona localității Zamfirești, unde o mașină a pătruns pe contrasens și s-a lovit frontal de un alt autoturism.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel