Abia acum S-A AFLAT: Codrin Ștefănescu nu este secretar general adjunct al PSD

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Marcel Ciolacu a anunțat că nu este membru al Biroului permanent și nici secretar general adjunct al partidului Codrin Ștefănescu. Liderul interimar al PSD a precizat că oricum acesta obținuse funcția printr-un „artificiu" nestatutar. 

"Oricum a obținut-o pe un artificiu care nu era statutar. Nu este membru al Biroului permanent și nu e secretar general adjunct", a afirmat Marcel Ciolacu, la finalul CEx al PSD de miercuri.

Înaintea alegerilor prezidențiale, într-un CEx al PSD Codrin Ștefănescu ar fi fost numit din nou secretar general adjunct al PSD.

După ce partidul a pierdut scrutinul pentru un mandat la Cotroceni, Viorica Dăncilă a demisionat de la șefia formațiunii, iar conducerea interimară a fost preluată de Marcel Ciolacu.

Secretarul general interimar al PSD este Paul Stănescu. PSD va avea un Congres ordinar pentru alegeri interne pe 29 februarie.

În cadrul ședinței CEx de astăzi au fost luate mai multe decizii importante, între care înființarea unui departament special pentru Diaspora și demiterea din funcțiile de conducere a doi lideri importanți: Niculae Bădălău și Cătălin Rădulescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel