Abia ACUM s-a aflat: Aglomerația de azi se va repeta. Alte mii de muncitori români urmează să plece în Germania

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Sursa foto: captură Știrile PRO TV
Sursa foto: captură Știrile PRO TV

Aglomerația de astăzi din fața Aeroportului din Cluj se va repeta și în zilele următoare. Mii de muncitori români vor pleca din Germania cu zboruri speciale operate de pe același aeroport.

David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, a declarat că în următoarele zile sunt planificate și alte zboruri cu muncitori români către Germania.

"Ne pare rău de această situație. O să luăm împreună cu toate instituțiile implicate măsuri. Mâine avem planificate patru zboruri spre Germania. Sâmbătă avem 7 zboruri cu muncitori. Vom avea și săptămâna viitoare. Este vorba de un număr mult mai mare de muncitori români care vor pleca în Germania", a spus David Ciceo, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Intervenția directorului Aeroportului din Cluj vine în contextul în care ziua de astăzi a fost marcată de scandalul provocat de imaginile cu muncitorii români care s-au înghesuit în fața aerogării.

Amintim că aproape 2.000 de persoane din județe din Transilvania și Moldova au venit, astăzi, în parcarea din fața Aeroportului Internațional „Avram Iancu" Cluj pentru a pleca cu curse charter spre Germania, la muncă în agricultură.

Aceștia au plecat cu 12 curse charter spre destinații din Germania - Berlin, Baden-Baden/ Karlsruhe și Dusseldorf.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel