A murit Lucian Bolcaș

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Lucian Bolcaș, avocatul care și-a dedicat mai bine de jumătate de secol avocaturii, fost parlamentar și lider al PRM, a murit, astăzi, la 77 de ani. 

Avocatul Lucian Bolcaş ar fi împlinit, pe 15 aprilie, 78 de ani. Informația a fost dată în exclusivitate de România TV.

Avocat în Baroul București și politician român, el a fost vicepreședinte al PRM, deputat al Parlamentului României în legislaturile 2000-2004, 2004-2008. În legislatura 2000-2004, Lucian Bolcaș a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Regatul Belgiei și Statul Kuwait iar în legislatura 2004-2008 a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Ungaria și Republica Italiană.

Lucian Bolcaș a fost exclus din PRM, la data de 9 martie 2010, iar pe 30 septembrie 2010 s-a înscris în PSD.

Lucian Bolcaş a vorbit, anul trecut, într-un interviu acordat pentru DCNews despre cel mai mare regret

„Este la fel de greu să vorbeşti despre regrete. Întotdeauna, pe parcursul unui drum, ai succese, ai împliniri, dar în acelaşi timp ai şi eşecuri. Mi s-a întâmplat ca idei propuse de mine să nu fie concretizate, să fie combătute până la înlăturarea lor. În viaţă mi-am dorit întotdeauna, pentru mine, dar și pentru ceilalţi anumite lucruri. Totdeauna m-am resemnat, m-am mulţumit cu ceea ce am reuşit să obţin prin propriile mele eforturi, nu prin alte mijloace. Cel mai mare regret în cariera mea a fost şi este că nu am putut să cuprind atâta bogăţie de idei câte se strâng în această minunată profesie. Am fost surprins şi plăcut şi neplăcut, dar poate asta este şi construcţia mea psihică, nu am avut şocuri", a mai spus Lucian Bolcaş pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel