A murit băiatul care s-a urcat în mers pe o mașină pentru a celebra o aniversare

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Băiatul din Italia care s-a urcat pe o mașină aflată în mers pentru a sărbători împlinirea vârstei de 18 ani a murit. 

Băiatul, Lorenzo Pietruschi, care a căzut de pe o mașină în mers a murit luni în secția de terapie intensivă a spitalului Treviso, după nouă zile de agonie.

Leziunile suferite în accidentul survenit la Cimadolmo (Treviso), au fost prea grave. Inima lui nu a putut rezista, iar medicii de la spitalul Ca' Foncello au fost nevoiți să-i declare moartea.

O tragedie care, după zile de speranță, a lovit familia băiatului, un grup de origine albaneză care locuiește în Ormelle, un oraș din apropiere, de aproximativ douăzeci de ani.

Seara de bucurie și exces cu prietenii s-a încheiat în cel mai rău mod posibil. Starea lui Lorenzo li s-a părut imediat foarte gravă salvatorilor, chemați de prietenii care petreceau cu el și cu vărul său.

Însuși vărul său se afla la volanul mașinii pe care Lorenzo a încercat cascadoria foarte riscantă. O provocare doar pentru un videoclip pe care să îl posteze pe rețelele sociale. 

Era în jurul orei 23:00 și grupul mic se afla în zona facilităţilor sportive Cimadolmo, zonă bine luminată. Băiatul s-a urcat pe capotă, Ford Focusul a pornit, dar după câteva zeci de metri tânărul de 18 ani și-a pierdut echilibrul, ajungând la pământ, sub mașină.

Acesta a fost zdrobit de autoturism, suferind o leziune gravă în piept și alte câteva răni, inclusiv la cap. Prietenii au rămas încremeniți. Au sunat la 118; Elicopterul a aterizat la fața locului și l-a transportat de urgență pe tânăr la spitalul Ca' Foncello din Treviso. Dar totul a fost în zadar.

O anchetă a poliției este în desfășurare în acest caz. După ce a primit informațiile de la anchetatori, Parchetul din Treviso ar putea lua în considerare deschiderea unui dosar pentru a constata orice posibilă neglijență a celui care conducea mașina. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel