SUA: 7 ROMÂNI, căutați de FBI în TOATĂ LUMEA, depistați în MEXIC

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Șapte români au fost depistați pe teritoriului Mexicului, după ce FBI i-a dat în urmărire internațională pentru formarea unei grupări organizate, acuzată de fraude cibernetice, dar și trafic de persoane.

Șapte cetățeni români, dați în urmărire de FBI, au fost depistați pe teritoriul Mexicului, în Los cabos, și deportați în SUA. Cei șapte sunt acuzați de fraude informatice,  furt din bancomate, clonarea cardurilor bancare, trafic de persoane, fraudă informatică și excrocherie.

În coordonare cu personalul Institutului Național al Migrațiilor al Ministerului de Interne, Procuratura Generală și FBI, șapte bărbați de naționalitate română au fost transferați în custodia  autorităților din Statele Unite, acuzați de comiterea diverselor infracțiuni financiare. Conform cercetărilor, ei au folosit calculatoare și echipamente de înaltă tehnologie pentru posibila clonare a cardurilor bancare, furtul din bancomate și înșelătorie cibernetică.

Este vorba despre Florian Claudiu Martin „Jane Hotu”, de naționalitate română, considerat probabil liderul organizației criminale internaționale dedicate furtului de bancomate, clonării cardurilor bancare, traficului de persoane, fraudei informatice și extorsiunii.

Marusca Ovidiu Tudor, pe numele căruia există un mandat de urmărire prin INTERPOL, emis de autorități din Bruxelles, Belgia, publicată pe 22 mai 2019, pentru comiterea infracțiunilor de primire a bunurilor furate, organizație, asociație sau aderare grup infracțional.

Ceilalți cinci bărbați acuzați că au aderat la această organizație sunt Constantinescu Enryko-Cezar, Nicola Laurent Iu-Florin, Pencu Eleodor-Ninel, Stoica Cosmin și Leontinescu Dragos-Teodor

PE numele românilor era emis un mandat de arestare în SUA și imigraseră ilegal în Mexic, astfel încât ei vor fi deportați în SUA, unde vor fi judecați pentru acuzațiile care li se aduc, relatează aristeguinoticias.com


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel