12 maşini incendiate la Roma

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Barcelona 10.01.2016  Politica Debate de investidura del nuevo President de la Generalitat Carles Puigdemont, en la foto besando a su esposa. FOTO  RICARD CUGAT
Barcelona 10.01.2016 Politica Debate de investidura del nuevo President de la Generalitat Carles Puigdemont, en la foto besando a su esposa. FOTO RICARD CUGAT
MAE reacţionează! Incendiatorii au ţinte clare: doar maşini cu numere de România. Şi atacă doar noaptea.


Mai multe maşini cu numere de România au fost incendiate în ultimele luni în Italia. Atacurile au început în primăvară. Carabinierii au intervenit de fiecare dată, au deschis anchete, dar fără niciun rezultat. Până acum nu există nici măcar un suspect.



Monica Şerban, o româncă stabilită de 11 ani în Italia, a declarat pentru jurnalişti că îi este frică să mai aibă maşină cu numere de România. "Şi la ora actuală aud alarma maşinii, am imaginea aceea în faţă, îmi apare cu flăcările. Soţul meu s-a trezit pentru că a auzit alarma şi a văzut maşina în flăcări. Am chemat pompierii, au venit şi au stins incendiul, dar mai erau încă două maşini de Satu Mare care ardeau." a adăugat românca.



Monica Şerban munceşte împreuna cu soţul ei, legal, şi nu au avut niciodată conflicte. Maşina lor este una dintre cele 12 care au fost incendiate din primavara până acum.


Ambasadorul României a discutat cu prefectul Romei despre problema maşinilor incendiate: " Ambasadorul României la Roma a avut o întâlnire cu prefectul Romei pe subiectul în cauză, în cadrul căreia s-a analizat situaţia, primindu-se din partea Prefecturii o notă despre stadiul demersurilor întreprinse de autorităţile locale responsabile de menţinerea ordinii publice, care sunt încă în curs de derulare." se arată într-un comunicat.


Nimeni nu a fost rănit în urma deflagraţiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel